• вторник, 09 юли 2024
  • 170 преглеждания

Състезатели от школата на Митко Божанов участваха в мащабен международен летен лагер със световноизвестни майстори на бойните изкуства

По време на летен лагер по бойни изкуства експерти по спортовете: киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо предаваха знанията си на състезатели и треньори.

Събитието е сред най-грандиозните в света на бойните изкуства и се проведе в периода от 30 юни до 7 юли 2024 г. в курорта Камчия край Варна.

 Специални гости и треньори по време на лагера бяха легендите в бойните изкуства – Шихан Акира Масуда от Япония, Шихан Франциско Фильо и Шихан Глаубе Фейтоза от Бразилия, Семи Шилд от Нидерландия, Президентът на Световната федерация по кудо Шихан Кеничи Осада и още много световно признати, и дълбоко уважавани майстори.

Състезателите от школата на Митко Божанов получиха специално внимание от различните експерти по бойни изкуства, като си партнираха с много от тях.  Също така бойците получиха ценни съвети как да подобрим начина на водене на бой в състезания по кудо и киокушин карате.

Участниците в лагера ще предадат наученото по време на лагера на останалите състезатели от отбора, а подготовката ще продължи през цялото лято, с цел по-добри резултати през есенните състезания по киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо.

 

По информация на Митко Божанов