• вторник, 24 декември 2019
  • 286 преглеждания

Поздрав от председателя на ОбС - Свищов д-р Кристиян Кирилов по повод предстоящите коледни и новогодишни празници

Приемете моите най-искрени поздравления по повод предстоящите коледни и новогодишни празници!
 
В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, отправям сърдечни пожелания за много здраве, благополучие и радост в домовете Ви, а Новата 2020 година да е по-щедра, мирна, и добра!
Скъпи съграждани, 2019 беше една динамична година, през която завършихме цикъла на едно успешно четиригодишно управление и получихме Вашето доверие отново. Работихме упорито и решенията, които взехме в Общински съвет – Свищов бяха продиктувани единствено от стремежа да направим живота на жителите на общината по-добър, и да оправдаем Вашето доверие.
Вярвам, че с Вашата подкрепа, градивна критика и конструктивен диалог помежду ни, ще успеем да извървим пътя към просперитета на нашата община. Убеден съм, че с подкрепата на правителството и обединени от каузата за добруването на община Свищов, поставихме основите на едно ново начало, което ни води към успеха, за който всички се стремим.
Мили хора, нека в Коледната нощ забравим различията по между ни и потърсим в сърцата си онази топлина, която ни кара да бъдем по-добри един към друг. Многовековната ни история е доказала, че един народ е силен, когато е обединен и аз вярвам, че с добра воля, чисти сърца и общи усилия заедно ще постигнем много!

Желая Ви весели празници и щастлива Нова 2020 година!
 
Д-р Кристиян Кирилов
Председател на Общински съвет - Свищов