• понеделник, 22 декември 2014
  • 267 преглеждания

По традиция кметът на Свищов покани бизнеса на чаша вино преди празниците

В навечерието на коледно-новогодишните празници кметът на Свищов Станислав Благов спази вече установилата се традиция и покани на чаша червено вино представителите на местния бизнес.
Празничната среща се състоя в ритуалната Зала 1 на Общината. Събитието, което се провежда за 7 поредна година, бе уважено от представителите на почти всички работещи малки, средни и големи предприятия в свищовска община.
„На прага на новата година искам да ви поздравя за това, че въпреки трудностите, продължавате да осигурявате качествено производство, услуги и трудова заетост. Защото, ако в икономически и финансов план, изминалата година беше трудна за българските общини, то колко още по-трудна беше отиващата си година за българския бизнес. Вие сте най-важната част от социално-икономическата характеристика на общината ни и благодаря, че Свищов ви има.“, обърна се в приветствието си към своите гости кметът Станислав Благов, заявявайки за пореден път категоричната подкрепа за предприемачеството от страна на администрацията.
Отправяйки празнична наздравица към всички присъстващи, той им пожела хубави празнични дни, много здраве, лични и професионални успехи през новата година.
Като подарък от ръководството на местното общинско управление, представителите на бизнеса получиха екземпляр от празничния календар на Община Свищов за 2015 година, чиято тема е посветена на „200 години светско образование в Свищов“ – достойна годишнина, която градът ще чества следващата година.