• понеделник, 14 септември 2015
  • 231 преглеждания

Честит празник и на добър час!

Скъпи учители и ученици,
драги родители и гости,
С голяма радост и вълнение Ви поздравявам по повод старта на новата учебна година! По традиция на 15-ти септември децата на България тръгват на училище! Ден празничен и светъл, усмихнат и пъстър, изпълнен с надеждите, с които идва всяко ново начало.
Училището е свещен храм, символ на вечния ни стремеж към духовност, наука и просвещение. Векове наред Свищов е развит образователен и просветен център. Днес Вие сте хората, които защитават неговата чест и престиж. Пожелавам Ви много нови успехи и вдъхновение! Бъдете все така смели и дръзновени в мечтите си за любимото училище, за любимите град и община Свищов!
В празничния ден, на Вас - уважаеми учители, поднасям дълбок поклон и благодарност за високия професионализъм, за любовта и търпението, с които учите нашите деца на доброта и човечност, и ги превръщате в знаещи и можещи хора!
Скъпи ученици, бъдете активни и упорити в учението, търсете подкрепата и партньорството на своите учители, защото знанията и уменията ще Ви помогнат да развиете себе си като личности и да постигнете целите си.
Честит първи учебен ден на най-малките ученици! Мили деца, нека за Вас годината бъде изпълнена с интересни открития в света на науката, приятни емоции и нови ценни приятелства в класната стая!
Драги родители, на Вас пожелавам търпение и съпричастност. С Ваша подкрепа ще имаме още повече успехи и награди!
Нека за всички ни 2015/2016 бъде ползотворна и успешна учебна година, изпълнена с гордост и удовлетворение от постигнатите резултати!
Убеден съм, че за пореден път община Свищов ще докаже, че има най-достойните учители и ученици!
Честит празник и на добър час!