• вторник, 07 ноември 2023
  • 435 преглеждания

BHT CLINIC Istanbul Tema Hosptial е новият партньор на Свищовската болница в полза на жителите на община Свищов

След получена покана за посещение в Турция в началото на м. октомври и проведени преговори между управителя на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ ЕООД – Илиян Венков и мениджърските екипи на турската болница BHT CLINIC Istanbul Tema Hosptial и международната здравна консултантска компания BG VIP Medical, днес бе подписан тристранен договор за партньорство между двете лечебни заведения и консултантската компания.

Основната цел на партньорството е в направленията, в които МБАЛ-Свищов не може да осигури необходимата медицинска помощ на своите пациенти, въз основа на подписания договор да им предложи възможност за специализирано лечение на световно ниво в болницата-партньор в гр. Истанбул, Турция.

Договореното партньорство предвижда и периодично провеждане на безплатни медицински прегледи и консултации, както и презентации за превенция и профилактика на здравето от лекари-специалисти от BHT CLINIC Istanbul Tema Hosptial на територията на Свищовското лечебно заведение.

BHT CLINIC Istanbul Tema Hospital е част от здравната група Bahat Health Group, която предоставя здравни услуги в редица направления, в това число: Спешна помощ, Дентална медицина Неврохирургия, Детска хирургия, Детска кардиология, Детска неврология, Детска психиатрия, Ендокринология и метаболитни заболявания, Ортопедия и травматология, Онкология, Метаболитна хирургия, Ревматология, УНГ, Урология, Нефрология, Перинатология, Акушерство и гинекология, Кардиология, Кардиохирургия, Инфекциозни болести, и др.

Турската болница разполага и с център за традиционна и допълваща се медицина, ориентиран към лечение с различни методи, умения и практики, взаимствани от различни култури и методи на западната медицина. По своята същност, този специализиран център е иновативно и модерно решение за много пациенти, страдащи от различни заболявания и зависимости.

BHT CLINIC Istanbul Tema Hospital притежава JCI aкредитация (Joint Commission International) и има капацитет от 450 легла и 16 операционни зали. Болницата обединява високо-технологична база, подсигурена с едни от най-модерните и съвременно оборудвани териториални единици, които са изцяло ориентирани към пациентите и медицинския екип. BHT CLINIC Istanbul Tema Hospital е ориентирана изцяло към идеята за предоставяне на качествени здравни услуги, основаващи се на безопасна среда за пациентите и удовлетвореност на техните нужди. Екипът от медицински и немедицински персонал работи успешно в сътрудничество за постигане на високо ниво на удовлетвореност на здравните нужди.

 

Източник: МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ - гр. Свищов