Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Дарение на стойност 601 лева направи ДГ „Васил Левски“ за Ковид отделението на Свищовската болница

Дарение на стойност 601 лева направи ДГ „Васил Левски“ за Ковид отделението на Свищовската болница
Добавена на: 2021-09-21 13:05:03

Преди началото на новата учебна година и по повод първия учебен ден, колективът на ДГ „Васил Левски“ в Свищов поде дарителска инициатива под мотото „Вместо цвете подари добро!“ .
На 15 септември, вместо да бъдат закупени цветя, родителите и екипът на детската градина събраха в дарителска кутия средства, в размер на 601 лева, които бяха дарени за закупуване на ротаметри за Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ в Свищов.
„Да започнем учебната година с добро и мисъл за другия. Нека бъдем добри не само на 13 ноември – световният ден на добротата. Да даваме на децата си пример по доброта и човечност всеки ден!“, е призивът, който отправи екипът на детското заведение по повод прекрасната дарителска акция.
 
Общинският кризисен щаб и ръководството на община Свищов изказва своите искрени благодарности към родителите и екипа на ДГ „Васил Левски“, за проявената подкрепа и съпричастност, така необходими в тези трудни за всички дни!

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания