Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Концерт на Играта и Лео ще зарадва зрелостниците на 22 юни в Свищов

Концерт на Играта и Лео ще зарадва зрелостниците на 22 юни в Свищов
Добавена на: 2021-06-21 10:19:36

На церемония преди концерта, всички абитуриенти ще получат от кмета Генчев значка, на която пише „Аз обичам Свищов“ и годината на випуска.

По традиция, в края на учебната година кметът на Свищов събира всички зрелостници, за да ги поздрави за завършване на средното им образование и да отличи онези от тях, които са постигнали високи резултати. Всички абитуриенти получават за спомен значка, на която пише „Аз обичам Свищов“ и годината на випуска.
Тази година това ще се случи на 22 юни (вторник) от 19.00 часа, на площада пред административната сграда на Община Свищов. От отдел „Образование“ са подготвили подарък към абитуриентите и към всички ученици за края на учебната година – концерт на Играта и Лео. Двамата изпълнители ще изпеят някои от най-популярните си песни от хип-хоп жанра, както и дуетните си хитове. Събитието е свободно за посещения от всички. Ограничения може да настъпят при лошо време, поради което мероприятието ще се състои в салона на читалището.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания