Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОКАНА

ПОКАНА
Добавена на: 2020-02-10 15:20:04

На 18 февруари 2020 г. от 17 ч., в зала 1 на община Свищов Large Infrastructure Projects ще направи представяне на проект за автомагистрала "Дунав - Егея"


Новата автомагистрала „Дунав-Егея“ ще бъде представена на официално събитие в Свищов на 18 февруари 2020 г. от 17 ч., в зала 1 на Общината.

Срещата ще бъде отворена за всички граждани и представители на местния бизнес, които желаят да разберат подробности за проекта, като ще бъде дадена възможност за задаване на въпроси и иницииране на дискусия след презентацията.

Проектът за новата АМ „Дунав-Егея“ ще бъде представен от управителя Лардж Инфрастракчър Проджектс ООД – Румен Марков. Компанията създава и развива големи инфраструктурни проекти в Европа и у нас. А магистралата е част от мегапроекта „ABC+De“ - нов Пан-Европейски проект за мултимодален транспорт и управление на водите на река Дунав и притоците й.

По време на презентацията присъстващите ще се запознаят подробно с проекта за изграждането на АМ ДУНАВ-ЕГЕЯ, основните характеристики на автомагистралата, откъде ще минава,  как ще бъде финансирана, как ще спомогне за икономическия растеж на България и в частност – на общините, през които преминава трасето, какви са сроковете за изпълнение и др.

Ще бъдат обсъдени още и следните важни теми:

-            Връзката на Свищов и Белене с АМ „Дунав-Егея“ и с АМ „Хемус“

-            Построяването на нов язовир при Белене-Свищов

-            Изменението на водното ниво на реката при най-ниски и при най-високи води

Очакваме ви на 18 февруари 2020 г. в 17 ч., в зала 1 на Общината.


Лардж Инфрастракчър Проджектс 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания