Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ТИЦ – Свищов взе участие в Националния конкурс «Община с най-добра маркетингова политика 2019»

ТИЦ – Свищов взе участие в Националния конкурс «Община с най-добра маркетингова политика 2019»
Добавена на: 2019-10-09 13:28:47

Туристически информационен център – Свищов даде сериозна заявка за по-успешно регионално маркетингово позициониране

От 7 до 9 октомври в к.к. Пампорово се проведе VII-та работна среща между бизнеса и местната власт, която традиционно се организира от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА). Домакин на събитието беше община Чепеларе, а основната цел на срещата бе свързана с популяризиране на туристическия потенциал на региона и събитията, организирани на територията на съответната дестинация. В рамките на форума се проведе и националният конкурс за община с най-добра маркетингова политика в туризма през 2019 година. Конкурсът се провежда за поредна година на базата на подробен въпросник, разработен от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, която в партньорство с Европейската асоциация на операторите и агентите в туризма (ЕСТТА) са негови инициатори и организатори. Туристически информационен център – Свищов се включи в надпреварата и получи сертификат за участието си в конкурса, с което даде сериозна заявка за по-успешно регионално маркетингово позициониране.
ТИЦ – Свищов е сред най-мадите туристически информационни центрове в България и благодарение съвместните усилия на екипа и местната власт – в лицето на Община Свищов, активно работи в посока развитието на туризма и популяризиране на Свищов като привлекателна туристическа дестинация.
В рамките на форума се събраха на едно място представители на 36 туристически агенции от цялата страна, представители на местната власт, представители на Министерство на туризма, академични и медийни партньори.
 
 
ПРЕСЦЕ НТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания