Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

По настояване на община Свищов поделението на НОИ в града ще приема всички видове заявления за пенсии всеки работен ден

По настояване на община Свищов поделението на НОИ в града ще приема всички видове заявления за пенсии  всеки работен ден
Добавена на: 2018-12-12 15:14:16

Справки и консултации по пенсионни въпроси ще се предоставят безплатно всяка първа сряда от месеца

Във връзка със запитвания на граждани и по настояване на община Свищов, ТП на НОИ - Велико Търново уведомява, че считано от 01.01.2019 г. всички видове заявления за отпускане, изменяне, спиране, прекратяване, възобновяване, възстановяване и изплащане на пенсиите, с изключение на пенсиите, при които се прилагат разпоредбите на европейски регламенти и/или международни договори в областта на социалната сигурност, ще се приемат в приемната на поделението в гр. Свищов всеки работен ден.
Справки и консултации по пенсионни въпроси ще се предоставят безплатно всяка първа сряда от месеца от длъжностно лице от отдел „Пенсии“ от 09,30 ч. до 14,30 ч.
Информация и справки могат да бъдат получени, също безплатно и чрез предоставяните на интернет страницата на Националния осигурителен институт (www.nssi.bg) справочни електронни и административни услуги на НОИ чрез ЕГН и Персонален идентификационен код (ПИК), издаден от института или чрез Идентификационен код на осигурител (ИКО) за лицата с ЕИК/Булстат, както и чрез Квалифициран електронен подпис (КЕП) и формите за контакт с НОИ с достъп до персонални данни.
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания