Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

МОН зарадва две свищовски училища с нови автобуси в навечерието на Коледа

МОН зарадва две свищовски училища с нови автобуси в навечерието на Коледа
Добавена на: 2018-12-07 16:42:37

Морално остарелите и амортизирали налични автобуси в учебните заведения бяха причина община Свищов да отправи искането си пред Министерство на образованието и науката

 
       По настояване на община Свищов, МОН осигури два нови училищни автобуса за средните училища „Николай Катранов“ и „Димитър Благоев“ в град Свищов.
Морално остарелите и амортизирали налични автобуси в учебните заведения бяха причина община Свищов да отправи искането си пред Министерство на образованието и науката за новите превозни средства. Безопасността и грижата за подрастващите е приоритет както на Общината, така и на държавата и това беше доказано отново.
В навечерието на Коледа община Свищов получи желаните два автобуса, за което ръководството на Общината изказва лична благодарност към министъра на образованието и науката Красимир Вълчев и към народния представител Цветан Цветанов, за тяхната ангажираност.

 * Снимката е илюстративна

ПРЕСЦЕНТЪР  ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания