Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

В Свищов организациите на хората с увреждания отбелязаха заедно 3 декември

В Свищов организациите на хората с увреждания отбелязаха заедно 3 декември
Добавена на: 2018-12-03 16:45:38

В Свищов организациите на хората с увреждания отбелязаха заедно 3 декември

Международния ден на хората с увреждания се отбелязва заедно от организациите на слепи, глухи и инвалиди в Свищов за трета поредна година

„Едно тържество на духа, волята и куража  на лицата с увреждания да отстояват правото си на личностна изява и достоен живот“ – под това мото премина за трета поредна година Международния ден на хората с увреждания в Свищов.
Инициативата, 3 декември да се отбелязва заедно от организациите на слепи, глухи и инвалиди в Свищов, се реализира от три години, по идея и със съдействието на кмета на Общината Генчо Генчев.  Кметът на Свищов се присъедини към честването на празника с поздравление към всички и пожелание за нестихваща сила, и упорство да отстояват себе си, и мечтите си.
По традиция, присъстващите на тържеството получиха подарък лично от градоначалника  – новият календар на Община Свищов за 2019 година.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания