Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ОФК „Академик“ – Свищов зае седмо място след приключване на полусезона в Северозападна Трета лига

ОФК „Академик“ – Свищов зае седмо място след приключване на полусезона в Северозападна Трета лига
Добавена на: 2018-11-27 10:27:44

Футболният клуб е с реални шансове да заеме по-предни позиции през втория полусезон

      Свищовският футболен клуб „Академик“ се класира на седмо място от 16-те отбора в Северозападна Трета лига. В последната среща, срещу отбора на Павликени, мачът завърши с равен резултат 2:2, с което домакините от Свищов събраха 23 точки и се наредиха на 7-мо място в отборното класиране. На 6-то и 5-то място, съответно с 24 и 25 точки, са отборите на Ком (Берковица) и Севлиево (Севлиево).
Минималната разлика от 1 и 2 точки, дава реални шансове на Академик (Свищов) да заеме по-предни позиции през втория полусезон. Футболистите на треньора Евгени Маринов са амбицирани да дадат най-доброто от себе си, за да заемат челни места в класирането по пътя към професионалната Втора лига. В момента, с реален шанс да влезе в Б група е отборът на Спартак (Плевен), който с 37 точки е първи в класирането при аматьорите.
Председателят на УС на футболния клуб и зам.-кмет на община Свищов Борислав Замфиров изрази задоволство от постигнатите резултати на свищовския футболен клуб и пожела на футболния тим още по-големи успехи в предстоящия сезон.
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания