Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът на Свищов подписа партньорско споразумение с община Зимнич във връзка с одобрен проект по програмата „Interreg V-A Румъния-България”

Кметът на Свищов подписа партньорско споразумение с община Зимнич във връзка с одобрен проект по програмата „Interreg V-A Румъния-България”
Добавена на: 2018-06-08 22:15:56

Предвидените средства за община Свищов по проекта са в размер на 494721 евро

На 08.06.2018 година, в присъствието на народния представител Станислава Стоянова, кметът на Свищов Генчо Генчев подписа партньорско споразумение с община Зимнич във връзка с одобрен проект по програмата „Interreg V-A Румъния-България”. Проектът „Единни стандарти, повишена координация – обща сигурност“ е насочен към закупуване на оборудване за справяне с бедствени ситуации, като  следва устойчив модел на създаване на Кризисен център, разработен за първи път в България от община Свищов. През последните години кризисният център става не само място за спешна ситуация, но и място, откъдето жителите могат да намерят решения за оказване на първа помощ и непрекъснато съдействие. Предвидените средства за община Свищов по проекта са в размер на 494721 евро, с които ще бъде закупено модерно оборудване, съобразено с нуждите на населението и критериите за неговата безопасност.
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания