Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Поздрав по повод Коледните и Новогодишни празници от председателя на ОбС - Свищов д-р Кристиян Кирилов

Поздрав по повод Коледните и Новогодишни празници от председателя на ОбС - Свищов д-р Кристиян Кирилов
Добавена на: 2017-12-25 09:16:05

Уважаеми жители на община Свищов,

Приемете моите най-искрени поздрави по повод предстоящите коледни и новогодишни празници!
На най-светлия християнски празник Рождество Христово отправям сърдечни пожелания за много здраве, благополучие и радост в домовете Ви, а Новата 2018 година да е щедра, мирна и успешна за нашата община!
 Скъпи съграждани, 2017 беше една динамична година изпълнена с надежди, целеустременост и вяра в доброто бъдеще. Работихме упорито и решенията, които взехме в Общински съвет – Свищов бяха продиктувани единствено от стремежа да оправдаем доверието, което ни гласувахте. Вашата подкрепа, градивна критика и конструктивен диалог помежду ни са изключително важни за нас и аз вярвам, че с общи усилия ще успеем да извървим пътя към просперитета на нашата община. За краткия период, от две години, поставихме основите на ново начало и вече жънем своите първи резултати. С подкрепата на правителството и обединени от каузата за добруването на община Свищов, заедно ще постигнем успеха, към които се стремим.
Мили хора, нека на Коледа забравим различията по между си и потърсим в сърцата си онази частичка доброта, която пречиства мислите и сърцата ни. Многовековната ни история е доказала, че един народ е силен, когато е обединен и аз вярвам, че с добра воля, чисти сърца и общи усилия, заедно ще се радваме на успехите си!

Желая Ви весели празници и щастлива Нова 2018 година!

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания