Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Об С - СВИЩОВ Д-Р КРИСТИЯН КИРИЛОВ ПО ПОВОД ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

ПОЗДРАВ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Об С - СВИЩОВ Д-Р КРИСТИЯН КИРИЛОВ ПО ПОВОД ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН
Добавена на: 2017-09-15 10:45:35

Скъпи ученици, учители и родители,

Приемете моите сърдечни поздрави по повод първия учебен ден – 15 септември!
    С откриването на новата учебна 2017/2018 година, училищният звънец ще отвори вратите към нови знания и вълнуващи преживявания. Класните стаи ще се изпълнят с ученици и учители, които заедно, ръка за ръка ще поемат по пътя на знанието. Безспорно първият учебен ден ще бъде най-вълнуващ за първокласниците, които изпълнени с очаквания и надежди ще поемат плахо по пътя на своето образование. Нека им пожелаем „На добър час!“
    15 септември е празничен ден, в който трябва да отдадем нужното внимание и към учителите на нашите деца. С търпение и много любов те ще им открият многообразието на света чрез науката и ще разпалят жаждата за знания в техните сърца.
    Уважаеми учители, обръщам се към Вас с уважение и респект към благородната Ви професия. Искрено и от сърце Ви желая да бъдете здрави и да се радвате на любовта и успехите на своите възпитаници! Благодаря Ви за Вашата всеотдайност и грижа към нашето поколение!
    Скъпи ученици, уважавайте своите учители, бъдете постоянни в знанията си и с присъщата ви любознателност, и стремеж към новото следвайте смело мечтите си!
 
Честит празник и успешна 2017/2018 учебна година!
 
Д-р КРИСТИЯН КИРИЛОВ
Председател на ОбС – Свищов
 
15.09.2017 г., Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания