Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Спрян е приема на заявления по Програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Спрян е приема на заявления по Програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Добавена на: 2017-07-19 17:34:10

Министерството на регионалното развитие и благоустройството изпрати уведомително писмо до всички общини

С писмо от 5 юли 2017 г. Министерството на регионалното развитие и благоустройството уведомява кметовете на всички общини, че се преустановява приема на заявления за интерес и финансова помощ по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.
Писмото е изпратено и до Община Свищов. В него се посочва, че предвид факта, че към настоящия момент допълнителен ресурс не е одобрен, Министерството счита за необходимо да бъде преустановен приема на заявления за интерес и финансова помощ от общинските администрации към „Българска банка за развитие” АД. Общинските администрации е нужно да прекратят приема на документи от сдруженията на собствениците при настоящите условия по програмата.
В Свищов от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилища успяха да се възползват 12 жилищни сгради, които бяха санирани и обновени.

Пресцентър на Община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания