Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ремонтиран и обновен бе клубът на ПСК „Нове”

Ремонтиран и обновен бе клубът на ПСК „Нове”
Добавена на: 2017-07-18 11:48:05

Ремонтиран и обновен бе клубът на ПСК „Нове”
Ремонтиран и обновен бе клубът на ПСК „Нове”
Ремонтиран и обновен бе клубът на ПСК „Нове”

С помощта на Община Свищов помещението вече е със сменени прозорци и нов ламинат, предстои да им бъдат поставени климатик и щори

Членуващите в Пенсионерски спортен клуб „Нове” – Свищов отпразнуваха обновеното си помещение. Те поканиха за свой гост кметът на Общината Генчо Генчев, когото посрещнаха по стар български обичай с погача.
Председателката на клуба Митка Кърчева отправи големите си благодарности към кмета на Свищов и към цялото ръководство на Общината. Тя разказа как преди няколко месеца е отправила голямата молба към градоначалника за извършване на ремонтни дейности на помещението, което се намира в бившия Битов комбинат.
- Подът ни беше от изгнил паркет, сега е заменен с нов ламинат. Обновени са изцяло прозорците в помещението. Преди не смеехме дори да ги отворим, за да не стане някоя беля – разказа Митка Кърчева.
До броени дни клубът ще бъде обзаведен с климатик и нови щори.
- Благодаря Ви, че спазихте всяко свое обещание и сега ние имаме обновено помещение. Вие спечелихте сърцата ни и ние сме много благодарни – каза в словото си още Митка Кърчева и подчерта колко е впечатлена, че Общината е намерила начин да подпомогне не само техния, но всички пенсионерски клубове в града.
Кметът от своя страна сподели, че възрастните хора са „нашите родители и за тях винаги трябва да се грижим”. Той обеща на пенсионерите от ПСК „Нове”, че вниманието към тях ще продължи и занапред, и им пожела да прославят с успехите си и занапред Свищов.
Генчо Генчев поднесе комплект подаръци, сред които книга и юбилейна значка за 140-годишнината от Освобождението на Свищов.
ПСК „Нове” бе основан преди 5 години. Днес членската маса на клуба е от 70 човека. Клубът добива все по-голяма популярност в страната със своите успехи в различни спортни дисциплини.

Пресцентър на Община Свищов


Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Дарителска Кампания