Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов организира едномесечен курс по плуване за начинаещи

Община Свищов организира едномесечен курс по плуване за начинаещи
Добавена на: 2017-06-20 11:42:47

На снимката: Инструкторът Даниел Стоянов с част от децата, завършили миналогодишния курс по плуване

Община Свищов и звено "Масова физкултура и спортна база" организират провеждането на едномесечен курс по плуване за деца от 7 до 12 години. Курсът е за начинаещи и ще бъде воден от квалифициран инструктор. Обучението ще стартира от 3 юли и ще се провежда всеки работен ден от 10.00 до 12.00 часа в басейна на комплекс „Мираж”.
Желаещите да се запишат, могат да направят това след като се свържат с инструктора Даниел Стоянов на тел: 0882/ 344 359 или на място - в комплекс „Мираж”, до 30 юни (петък). Ежедневният урок по плуване ще е с продължителност 120 минути, а в цената  от  2.50 лв. е включено обучението и ползването на басейна. В първия ден от провеждане на курса, е необходимо децата да носят със себе си медицинска бележка от личен лекар.
На всички начинаещи плувци, успешно завършили курса, ще бъде връчен диплом за преминато начално ниво на курс по плуване.
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Дарителска Кампания