Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов получи благодарствено писмо от ръководството на ПДТГ „Димитър Хадживасилев”

Община Свищов получи благодарствено писмо от ръководството на ПДТГ „Димитър Хадживасилев”
Добавена на: 2017-05-31 16:56:50

Нека пазим жив огъня на духовността, разгорял се преди столетия в град Свищов – пише в писмото, изпратено от директора на гимназията г-жа Румяна Иванова

Във връзка с празника на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май, ръководството на Професионална държавна търговска гимназия „Димитър Хадживасилев” изпрати благодарствено писмо до Община Свищов и кметът Генчо Генчев.
- Изразявам благодарност към Вас и Вашия екип за отговорната ангажираност с проблемите на образованието в община Свищов и конкретно за създадената възможност за диалог между заинтересованите страни по въпросите на професионалното ориентиране на учениците – се казва в писмото на Румяна Иванова, директор на ПДТГ „Димитър Хадживасилев”.
В него тя подчертава, че на организираните родителски срещи през месец май от заместник-кмета Анелия Димитрова и началника на отдел „Образование” Румяна Кузева родителите са получили информация не само за профилираната подготовка на средните общински училища, но и за предлаганите специалности и професии в държавните професионални гимназии на територията на общината.
- Уважаеми господин Генчев, на Вас и Вашия екип пожелавам здраве, творчески заряд и воля за реализация на пълноценно сътрудничество между всички участници в образователния процес – училище, ученици, семейство и общност за осъзнаване на актуалните потребности, за преодоляване на субективния интерес и реализиране на приобщаващо образование, което да гарантира личностна и социална реализация на гражданите. Нека пазим жив огъня на духовността, разгорял се преди столетия в град Свищов – се казва още в благодарственото писмо на директора на ПДТГ „Димитър Хадживасилев” Румяна Иванова.

Пресцентър на Община Свищов


Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания