Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОМЯНА В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ

ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОМЯНА В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ  И ИНТЕГРАЦИЯ
Добавена на: 2017-05-26 17:34:39

ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОМЯНА В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ  И ИНТЕГРАЦИЯ
ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОМЯНА В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ  И ИНТЕГРАЦИЯ
ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОМЯНА В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ  И ИНТЕГРАЦИЯ

Сдружение ,,1% промяна“ дари хидравлична масажна кушетка и ел.бягаща пътека на социалната услуга в гр.Свищов

Те са млади хора, които мечтаят да направят света по-красив и по-добър. Обединяват се, решавайки, че всеки месец ще заделят по 1% от бюджета си, за да помагат на лица, които имат  нужда. Не само, че осъществяват идеята си, но към тях се пресъединяват все повече хора. Няма реклами, няма показност, няма ги дори имената им, когато разглеждаш страницата им във фейсбук. Добрите им дела се предават от уста на уста, а те са просто едни прекрасни хора от Сдружение
„Един процент промяна“.
Приятели обединени около една обща кауза да сбъдват мечти и да внесат промяна в нечие ежедневие. Те са сдружение под ръководството на : Ефтим Ефтимов, Мария Желязова,  Светла Пармакова. Добрите дела на  организаторите  са  толкова заразни , че към тях се присъединяват все повече и повече хора, числеността на които вече е над 100 .
През май кауза на  Сдружение ,,1 % промяна“ бе закупуване на хидравлична  масажна  кушетка и електрическа бягаща пътека за Център за социална рехабилитация и интеграция в гр.Свищов.
Промяна в ежедневието на потребителите на услугата и работата на екипа вече е факт! Събраната сума надхвърли 3000 лева и 2 уреда пристигнаха в гр.Свищов  и вече са повод за много усмивки и вълнения  в ЦСРИ !
Новите придобивки на социалната услуга пристигнаха от Германия и вече се ползват с голяма радост от потребителите и екипа в Центъра.
 
Благодарим от цялото си сърце на прекрасните хора
от ,,1% промяна“ !

ЦСИР - Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Дарителска Кампания