Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ОБРЪЩЕНИЕ

ОБРЪЩЕНИЕ
Добавена на: 2017-05-18 11:26:14

по повод ремонтните дейности на образователната инфраструктура в гр. Свищов


Уважаеми родители, на децата посещаващи ДГ „Васил Левски“ и ДГ „Радост“,

Радваме се, че оценявате усилията, които общинското ръководство полага, съвместно с персонала на детските заведения в града, за да не се прекъсва образователно-възпитателният процес на Вашите деца. За всички нас, периодът на ремонтните дейности е изпълнен с допълнителни ангажименти, касаещи време, средства и човешки ресурс, но всички знаем, че положителният резултат си заслужава! За разлика от други общини, които затвориха детските си градини по време на ремонтите, Община Свищов пое този ангажимент и се погрижи да не прекъсва възпитателния процес на децата от ДГ „Васил Левски“ и ДГ „Радост“. Предстоят ни няколко месеца, през които всички ще излезем от зоната си на комфорт, но положителните резултати мотивират действията ни.
Благодарим на директорите и персонала в детските градини, и СУ „Димитър Благоев“, които любезно ни предоставиха учебните си бази, за периода на строителните дейности!

Скъпи родители, благодарим и на Вас - за търпението, за разбирането и съдействието!
 
Общинско ръководство – Община Свищов
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания