Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Тази вечер е финала на Общинския турнир по футбол на малки врати

Тази вечер е финала на Общинския турнир по футбол на малки врати
Добавена на: 2017-04-12 15:40:24

„Комита Кемапул” ще спори с „Изгрев-93” (Царевец) за шампионската купа

Сочените за фаворити „Комита Кемапул” и „Изгрев-93” (с. Царевец) достигнаха до финала на Общинския турнир по футбол на малки врати. В полуфиналните срещи „Комита Кемапул” разгроми „Рапсъди Травъл” с 8:0, а „Изгрев-93” записа класическа победа срещу „Дунав” (Вардим) с 3:0.
Така за големия финал днес се класираха „Комита Кемапул” и „Изгрев-93”. Тяхната среща ще започне в 18.40 часа на игрището до спортна зала „Свищов”. От 18 часа ще бъде спора за 3-4 място, в който един срещу друг ще се противопоставят „Рапсъди Травъл” и „Дунав”.
Междувременно организаторите на състезанието от Община Свищов съобщиха, че тази година за пръв път ще се организира Футболен турнир на малки врати за подрастващи. Той ще започне на 24 април, а мачовете отново ще се играят на игрището на спортен комплекс „Свищов”. . Подобно нещо за най-малките подрастващи ще се организира за първи път в нашия град и ще бъде част от многобройните инициативи, посветени на 140-та годишнина от Освобождението на Свищов.

Пресцентър на Община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания