Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ОФК „Академик“ – Свищов стартира с две поредни победи пролетния полусезон

ОФК „Академик“ – Свищов стартира с две поредни победи пролетния полусезон
Добавена на: 2017-03-14 15:11:47

Следващият домакински мач на свищовските футболисти е срещу „Литекс“ – Ловеч и ще се проведе на 24 март /петък/ на стадион „Академик“ в Свищов, от 14.30 часа


ОФК „Академик“ – Свищов започна пролетния полусезон с победа срещу „Ювентус“ – Малчика с 2:1. Гостите се наложиха над домакините, след голове на Ивайло Дангуров и Лилиян Маринов. След успешния старт на полусезона, свищовските футболисти с увереност победиха и гостите от „Първа атомна“ – Козлудуй, на провелия се на 12 март /неделя/ футболен мач. Убедителната победа с резултат 2:0  се реализира след попаденията на Лилиян Маринов, в първото полувреме и Кристиян Иванов, във втората половина на мача. Отборът се представи добре в домакинската среща, като създаде доста ситуации за отбелязване на гол. Старши треньорът на „Академик“ Евгени Маринов благодари на своите момчета, за чудесното представяне в първите мачове от пролетния полусезон, като отбеляза, че предстои много работа за изглаждане и усъвършенстване работата на отбора. От името на треньорския щаб, той благодари за подкрепата на  ръководството на общинския футболен клуб, в лицето на кмета Генчо Генчев, зам.-кмета Борислав Замфиров и председателя на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов.

На 19 март отборът на ОФК „Академик“ – Свищов ще гостува на „Янтра“ – Габрово, а следващият домакински мач на свищовските футболисти е срещу „Литекс“ – Ловеч и ще се проведе на 24 март /петък/ на стадион „Академик“ в Свищов, от 14.30 часа.

Всички желаещи да подкрепят свищовския футболен отбор, могат да направят това на 24 март, срещу символичната цена от 1 лв. за билет. Заповядайте!

 

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ    

 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Дарителска Кампания