Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Тържествена церемония за връчване на наградите на Министерство на образованието и науката

Тържествена церемония за връчване на наградите на Министерство на образованието и науката
Добавена на: 2016-06-09 14:12:23

На 7 юни 2016 г., в Зала 1 на РИО - Велико Търново се състоя тържествена церемония за връчване на наградите "Неофит Рилски", "Иван Рилски" на МОН и "Учител на годината", "Директор на годината" и "Почетна грамота на РИО - Велико Търново".

На 7 юни 2016 г., в Зала 1 на РИО - Велико Търново се състоя тържествена церемония за връчване на наградите "Неофит Рилски", "Иван Рилски" на МОН и "Учител на годината", "Директор на годината" и "Почетна грамота на РИО - Велико Търново". Слово към поканените на тържеството произнесе инж. Розалия Личева- Началник РИО Велико Търново. От СОУ „Николай Катранов”, награди получиха трима учители и един ученик: Силва Христова-старши учител в начален учител, Почетно отличие на МОН „Неофит Рилски”, Галя Иванова-старши учител по история и цивилизации в гимназиален етап с Грамота на РИО, Велико Търново за подготовка на ученици спечелили първи места на национални олимпиади и състезания Маргарита Караиванов-ученичка от VІІ клас, за Първо място в Националната олимпиада по история с парична награда на стойност 200 лева от Фирма Вали компютърс, Веселина Варамезова–старши учител в гимназиален етап по английски език с Грамота на РИО Велико Търново за подготовка на ученици спечелили първи места на национални олимпиади и състезания. ПОЗДРАВЯВАМЕ НАГРАДЕНИТЕ И ИМ ПОЖЕЛАВАМЕ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ТВОРЧЕСКО ВДЪХНОВЕНИЕ! На снимката освен наградените са: инж. Розалия Личена- Началник РИО В. Тървово, Анелия Димитрова-зачестник–кмет на община Свищов, Румяна Кузева-Началник отдел „Образование и култура" в община Свищов” и Генади Иванов-Директор на СОУ „Николай Катранов”

СОУ "Николай Катранов"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Дарителска Кампания