Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Дунавските и сицилианските общини подписаха Меморандум за разбирателство и сътрудничество

Дунавските и сицилианските общини подписаха Меморандум за разбирателство и сътрудничество
Добавена на: 2016-05-03 11:07:49

Председателят на Управителния съвет на Асоциацията на дунавските общини «Дунав» – Пламен Стоилов, подписа в Палермо Меморандум за разбирателство и сътрудничество с Асоциацията на сицилианските общини.

      Председателят на  Управителния съвет на Асоциацията на дунавските общини «Дунав» – Пламен Стоилов, подписа в Палермо Меморандум за разбирателство и сътрудничество с Асоциацията на сицилианските общини. В българската делегация участваха кметове и председатели на общински съвети и общини-членки на АДО «Дунав». Община Свищов бе представена от председателя на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов и общинския съветник Емил Николов. Домакин на събитието бе председателят на партньорската организация и кмет на Палермо, в присъствието на българския посланик в Италия и българския консул за област Сицилия, както и ръководителят на службата по търговско-икономически въпроси в Рим и представители на Конфиндустрия България, и Конфиндустрия Сицилия. «След срещата в Сицилия, до консултанта на община Палермо ще бъде изпратен списък с приоритетни идеи за бизнес и инвестиции във всяка от участващите общини. Кратък списък с такива проекти и идеи се подготвя и от името на община Свищов. » – каза председателят на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов.
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания