Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Програма „Учене през целия живот”

Програма „Учене през целия живот”
Добавена на: 2014-10-07 16:12:58

Програма „Учене през целия живот”
Програма „Учене през целия живот”
Програма „Учене през целия живот”
Програма „Учене през целия живот”

Учители от ОДЗ №1 „Чиполино” гр.Свищов , работещи по проект „Науката и предучилищното възпитание като поле на педагогически иновации/Малките учени”
на програма „Учене през целия живот”, секторна „Коменски” , взеха участие в трета работна среща в ДГ „ Звънче” в град Рокишкис – Литва.

В периода 28.09. – 04.10.2014г. учителите обмениха опит със свои колеги от Турция, Румъния и Литва по тема „ Астрономия”. Освен в детската градина гостуващите групи бяха радушно приети от кмета на града и инспектора в отдела за образование.
            Участниците в работната среща имаха възможностите да посетят парламента в столицата Вилнюс и музея на кехлибара . Най-вълнуващо бе наблюдението на нощно небе в Молетската обсерватория и ревюто на театрални костюми за деца, изработени от лен. Незабравими бяха моментите в шоколадовата фабрика „РУТА” , в планината на кръстовете и катедралата „Света Анна”
            За всички участници в проекта  Литва се оказа една просторна, много красива,слънчева и чиста страна със сърдечни и гостоприемни хора.
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания