Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

“Академик” ще се стреми към класиране в тройката

“Академик” ще се стреми към класиране в тройката
Добавена на: 2014-07-25 11:06:59

Миналата седмица се проведе заседание на Управителния съвет на ОбФК “Академик” (Свищов).

От изнесения финансов отчет стана известно, че през м.г. приходите на клуба са 257 215.70 лв., от които субсидията от общината е 164 855 лв. Останалите приходи са били от дарения, продажба на билети, реклама и пр. Разходите пък са 221 445.55 лева – в т. ч. за екипировка, медикаменти, външни услуги, нощувки, съдийски и обслужващ персонал и др. Преходният остатък и печалбата са в размер на 35 770.15 лева. На заседанието бе отчетена и дейността на Сдружението през миналата година, като бяха изтъкнати причините за изпадането на отбора от “Б” ПФГ –  напускането на ст. треньора Стойчо Стоев седмица преди началото на първенството, както и фактът, че привлечените през зимната подготовка нови футболисти не са оправдали очакванията. От друга страна, бе изтъкнато положително развитие на детско-юношеските формации на клуба, намерило израз и в класирането в съответните регионални групи.
Представителният мъжки отбор на “Академик” започва новия сезон във “В” група начело с досегашния си треньор Румен Стоянов, като пред него е поставена целта класиране в челната тройка. Задачата му ще бъде да запази стойностните футболисти и да даде възможност за изява на талантливи състезатели от юношеската школа на клуба. Междувременно окончателно стана ясен съставът на Северозападната "В" група за сезон 2014/2015 година. Тя е от 14 отбора, а новакът е "Ювентус" от плевенското село Малчика. Първенството започва на 17 август, а жребият ще се тегли на 1 август (петък). 
Дунавско дело

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания