Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

1364 души получават хранителни помощи

1364 души получават  хранителни помощи
Добавена на: 2013-12-06 14:44:25

В Свищов започна раздаването на продукти от втория транш по програмата на БЧК - „Разпределяне на хранителни продукти от интервенционните запаси на Европейския съюз”

В Свищов започна раздаването на продукти от втория транш по програмата на БЧК - „Разпределяне на хранителни продукти от интервенционните запаси на Европейския съюз”. Всички правоимащи получават по 20 кг. хранителни продукти.
И този път товаро-разтоварната дейност по разпределянето на хранителните продукти в града и по всички села се извършва от възпитаници на СУПЦ в Овча Могила.
Раздаването на хранителните продукти се извършва всеки работен ден от 9.00 до 12.30 ч. в сградата на бившето училище „Алеко Константинов”, а по селата - в кметствата. Раздаването ще продължи до празниците. От втория транш за 2013 година всяко правоимащо лице ще получи – ориз – 2 кг, захар -5 кг, олио -5 литра, фасул – 1 кг., леща – 2 кг., конфитюр – 1 кг., мед 2, 5 кг., вафли – 0.900 кг. и 1 кг. картофено пюре. Тази година по програмата на БЧК от община Свищов с право да получат хранителни продукти са 1364 души, от които 682 души са в града и 682 – общо в 15-те села на общината. 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Дарителска Кампания