Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ДЕН НА РЕПРОДУКТИВНОТО ЗДРАВЕ

ДЕН НА РЕПРОДУКТИВНОТО ЗДРАВЕ
Добавена на: 2013-05-31 12:47:25

ДЕН НА РЕПРОДУКТИВНОТО ЗДРАВЕ

Безплатни консултации със специалисти по стерилитет в Русе

 За репродуктивните проблеми се говори все повече и това не е случайно - вече всеки шести човек в света среща трудности при зачеването на дете. В България, двойките с репродуктивни проблеми са над 250 хиляди. Често хората губят години време и много средства в изчакване, в лутане по лекари, в търсене на причините по неправилен начин.
Сдружение "Зачатие" е първата организация на хората с репродуктивни проблеми в България, която вече 9 години работи активно за информирането, подпомагането и защита на правата на пациентите с репродуктивни проблеми. Всяка година, сдружението организира в различни градове на страната Ден на репродуктивното здраве, като осигурява за посетителите безплатни консултации с водещите български специалисти по стерилитет.
Тази година, Денят на репродуктивното здраве ще се проведе на 8 юни 2013 г. в Русе под надслов “Да дариш живот”. Безплатни консултации през целия ден за всички желаещи ще дават специалисти от водещите български клиники по репродуктивна медицина. Освен индивидуалните консултации са предвидени и три групови беседи с участието на пациенти и лекари за новостите в репродуктивната медицина и лечението на стерилитета.
Трима от посетителите на тазгодишния Ден на репродуктивното здраве в Русе на 8 юни 2013 г. ще имат шанса да спечелят ваучери за финансово подпомагане на диагностиката и лечението на стерилитет. Имената им ще се определят с жребий при закриване на събитието.
Информация за участие можете да намерите на сайта http://www.zachatie.org/drz2013. Записване за консултации може да се направи на е-майл: drz2013.zachatie@gmail.com

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания