Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Тенис клуб „Академик 2001” преизбра ръководството си

Тенис клуб „Академик 2001” преизбра ръководството си
Добавена на: 2013-03-18 17:17:14

За председател на Тенис клуб „Академик-2001” с пълно единодушие бе преизбран Марио Якимов

На 26 февруари т.г. се проведе Общо отчетно-изборно събрание на Сдружение Тенис клуб „Академик-2001"-Свищов. Председателят на сдружението Марио Якимов направи подробен доклад-отчет за дейността на клуба през 2011 и 2012 г. В изложението си той запозна присъстващите повече от 20 членове на клуба с дейността, успехите и проблемите на сдружението още от неговото учредяване през 2001 г.досега. Състезатели и отбори на клуба са завоювали купи и медали от официални държавни първенства във всички възрастови групи: деца до 12 години, юноши и девойки младша възраст, юноши и девойки старша възраст, мъже и ветерани. Състезатели на ТК "Академик-2001" са включвани в различни национални отбори и са участвали в официални балкански, европейски и световни първенства. Някои от състезателите са намирали място и в традиционните анкети за най-добри спортисти на Община Свищов. Чрез участия в проекти, собствено финансиране и доброволен труд е облагородено пространството пред залата, укрепена е северната й страна и е закупувано оборудване за тенис на маса. Освен субсидиране от Община Свищов и Министерството на физическото възпитание и спорта, финансови средства са постъпвали и от други източници: спонсорство, реклама, дарения и членски внос.
Приета бе и Програма за спортно развитие за периода 2013-2016 година. За председател на Тенис клуб „Академик-2001” с пълно единодушие бе преизбран Марио Якимов. Освен него, в Управителния съвет на сдружението влязоха още и досегашните му членове Георги Петров Георгиев и Снежана Димитрова Велева.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Дарителска Кампания