Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовските пенсионери станаха световно известни

Свищовските пенсионери станаха световно известни
Добавена на: 2013-02-11 10:21:00

Те станаха изключително известни, след като в интернет се появи клипче, направено от хитра баба, на което показват как се танцува гангнам стайл.

Свищовските пенсионери станаха световно известни
 
Членове от ККП “Щастливеца” в Свищов доказаха за пореден път, че възрастта не е пречка за каквото и да било. Те станаха изключително известни, след като в интернет се появи клипче, направено от хитра баба, на което показват как се танцува гангнам стайл. Тържеството стана световен хит за отрицателно време, а хората от цял свят се възхищаваха на пенсионерския дух на сънародниците ни, които мощно се раздаваха на Gangnam styie.
„Ние сме много щастливи. Всичко при нас е прекрасно, защото колективът ни е много хубав. Умеем да се веселим, но в същото време провеждаме много мероприятия, свързани с исторически събития и религиозни празници”, разказа Мария Радулова, председател на Клуба, в сателитна връзка .в предаването “Директно с Карбовски”. Пред водещия пенсионерите бяха категорични, че ако човек е здрав и е заобиколен от добри хора, може да бъде щастлив и с пенсия от 145 лв. Възхитен от ентусиазма и жизнерадостта им, Мартин Карбовски обеща да им подари телевизионен приемник.
Йорданка АПОСТОЛОВА

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания