Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Баскетболистките на “Олимпиец” с две нови победи в държавното първенство

Баскетболистките на “Олимпиец” с две нови победи в държавното първенство
Добавена на: 2011-12-09 13:38:46

На проведения в град Севлиево пореден кръг от първенството момичетата на Николай Николов по безапелационен начин надиграха съперниците си.

Баскетболистките на “Олимпиец” с две нови победи в държавното първенство
 
 Баскетболистките на "Олимпиец" (Свищов) завоюваха нови две победи в Държавното първенство по баскетбол за девойки. На проведения в град Севлиево пореден кръг от първенството момичетата на Николай Николов по безапелационен начин надиграха съперниците си. В първата среща за деня победиха отбора на "Чавдар" (Троян) с категоричното 50:26, а по-късно надиграха и съперничките си от "Зограф" (Трявна) с 59:43. По този начин свищовските баскетболистки се утвърдиха на първото място в групата и са единственият отбор без допусната загуба. Следващият кръг от Държавното първенство ще бъде в град Свищов, където отборът на "Олимпиец" ще срещне отборите на "Чардафон-Орловец" (Габрово) и "Чавдар" (Троян). Независимо от резултатите в оставащите срещи обаче, свищовският отбор не може да бъде изместен от първото място, тъй като води с достатъчна преднина и спокойно очаква жребия за следващия етап на първенството. В срещите в град Севлиево най-добре се представиха нашите девойки Преслава Маринова, Светла Попгеоргиева, Даяна Живкова и Александра Йорданова.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания