Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ОБЩИНА СВИЩОВ ЗА ОБЕКТ “РЕКОНСТРУКЦИЯ НА НАПОРЕН ВОДОПРОВОД

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ  НА ОБЩИНА СВИЩОВ ЗА  ОБЕКТ “РЕКОНСТРУКЦИЯ НА НАПОРЕН ВОДОПРОВОД
Добавена на: 2011-07-25 16:17:22

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ  НА ОБЩИНА СВИЩОВ ЗА  ОБЕКТ “РЕКОНСТРУКЦИЯ НА НАПОРЕН ВОДОПРОВОД
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ  НА ОБЩИНА СВИЩОВ ЗА  ОБЕКТ “РЕКОНСТРУКЦИЯ НА НАПОРЕН ВОДОПРОВОД
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ  НА ОБЩИНА СВИЩОВ ЗА  ОБЕКТ “РЕКОНСТРУКЦИЯ НА НАПОРЕН ВОДОПРОВОД

На 25 юли 2011 год. Община Свищов организира първа копка за откриване на строителните дейности по изграждане на обект „Реконструкция на магистрален водопровод от помпена станция „Стара“ до преходен водоем V=4000 м3 за град Свищов“, финансиран чрез трансфер от Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ ).

На 25 юли 2011 год. Община Свищов организира първа копка за откриване на строителните дейности по изграждане на обект „Реконструкция на магистрален водопровод от помпена станция „Стара“ до преходен водоем V=4000 м3 за град Свищов“, финансиран чрез трансфер от  Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ ).
На събитието са поканени представители на Министерство на регионалното развитие и благоустройство, народни представители от Великотърновски избирателен  район, общински съветници, проектантите на обекта и представители на фирмата изпълнител на строително-монтажните работи – ОБЕДИНЕНИЕ „НОВЕ“ – СВИЩОВ. 
 
Реконструкцията на магистралния водопровод  се реализира с финансов трансфер от  Министерство на регионалното развитие и благоустройство.
 
Реконструкцията на магистралния водопровод има за цел да подобри значително качеството на питейната вода за нуждите на град Свищов. Същата се  явява продължение на програмата реализирана от общинска администрация  гарантираща  тайното решаване на проблема с качеството на питейната вода за град Свищов.
 
Общата стойност на  дейностите за изпълнение на обекта е 1 405 262.56 лв. с ДДС, в това число за упражняване на строителен надзор и авторски надзор. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи – 45 календарни дни.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Дарителска Кампания