Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Старира шоу игра "Благоев" търси таланти"

Подобно на широко рекламираното ТВ шоу "България търси таланти", в свищовското училище "Димитър Благоев" обявиха старта на "лов" за даровити местни младежи.
Точно след седмица – на 5-ти февруари 2010 година, в училището ще започне играта "Благоев" търси таланти", съобщиха от школото.
В играта ще могат да вземат участие ученици от 5 до 12 клас с всякакви умения – професионалисти и аматьори, ученици с таланти и ученици с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби. Младежите са поканени за участие не само с пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и с жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който може да бъде представен пред зрителите. Кандидатите ще могат да се явят на прослушването, както солово, така и в група, обясниха условията организаторите.
От СОУ "Димитър Благоев" утониха още, че играта ще се проведе на 2 етапа: първо участниците ще представят талантите си, а жури от 3-ма учители и 3-ма ученици ще ги оценява. Съгласно регламента, половината от участниците ще отпаднат в първия етап. В сайта на училището http://www.blagoevschool.org ще бъдат публикувани кадри от играта, а публиката чрез гласуване във форума ще може да спаси от отпадане двама от фаворитите си. Те, заедно с одобрените от журито в първия кръг, ще продължат във втори кръг, където ще трябва да покажат как са развили таланта си. Финалът на играта е плануван за 12-ти март 2010 г., когато 3-ма от участницте ще заемат призовите места.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания