Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Румънци ще правят тиймбилдинги в Свищов

Една от най-големите румънски рекламни агенции Brand factory, заедно с всичките си 200 служители, ще дойде в Свищов на тииймбилдинг по покана на Международно Пристанище Свищов. Агенцията обединява в себе си няколко компании – медиашоп, реклама, инсентивни и екстремни преживявания, туризъм и транспорт.

В продължение на месец служителите на Brand factory ще идват на групи в Свищов да се запознават със забележителностите на града и да усетят атмосферат му. В програмата им е включен семинар по време на круиз по Дунава и обиколка на историческите забележителности в града.

Президентът на компанията Алин Флориан бе впечатлен от атрактивността на Свищов и възможносттите му за туризъм и забавления. Идеята му е всичките му служители лично да имат възможността да посетят града, за да могат, когато се завърнат в Букурещ, да бъдат ентусиазирани и креативни в създаването на бранда "Свищов" за Румъния.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания