Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Изложбата "Концертите в България" е в Свищов

Уникалната изложба с гигантски фотографии, показващи състояли се в България рок концерти, пристигна и в Свищов. Изложбата е подредена на открито пред сградата на Общината и ще остане в нашия град до края на седмицата.

Фотосите са 40 на брой и са размери 120/180 см. На тях са запечатани мигове от концертите в България на световноизвестни групи и музиканти, сред които SCORPIONS, APOCALYPTICA, RONNIE JAMES DIO, DEPECHE MODE, STEVE VAI, WHITESNAKE и други. Не са пропуснати и утвърдените имена от българската рок сцена СИГНАЛ, Б.Т.Р., АХАТ, ХИПОДИЛ, както и известният шоумен и ТВ водещ Емил Трифонов – Кембъла, трагично загинал в пътен инцидент на 17 март тази година.

Снимките от изложбата "Концертите в България" са правени през последните 3 години в София, Каварна и Ловеч от фоторепортерите на вестниците "Труд" и "24 часа" Зорница Любчева и Цветомир Трънков.

Целта на уникалната фотоизложба е да направи повече хора съпричастни към атмосферата на най-новата история на рок музиката в България. Нейното послание е "Да живее рокендролът!".

Свищов е четвъртият град, в който се излагат гигантските фотографии. Първото им показване се състоя в Каварна през пролетта. На официалното откриване на изложбата там присъства рок легендата и Почетен гражданин на морския град Глен Хюз.

След Каварна и преди да дойде в Свищов изложбата беше подредена във В. Търново и Карлово.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания