Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

СЪОБЩЕНИЕ - ОБЩИНА СВИЩОВ

ОБЩИНА СВИЩОВ

СЪОБЩЕНИЕ

Община Свищов уведомява гражданите, че започна изпълнение на следните обекти:

1. Рехабилитация на пътните и тротоарни настилки, включително подмяна на водопроводната мрежа на ул. "Трети март"

2. Рехабилитация на пътните и тротоарни настилки, включително изкопи и засипване на водопроводната мрежа на част от ул. "Ал. Константинов"

В тази връзка Ви уведомяваме, че периода на строителството можете да извършвате паралелно с изпълнителите прокопавания на уличните и тротоарните настилки за полагане на комуникации.

По време на строително-ремонтните работи улиците "3-ти март", "Ал. Константинов", "П.Р. Славейков" и "Кл. Охридски" ще бъдат затворени за движение на МПС.

След приключване на строителните работи по рехабилитацията на уличната мрежа, включваща и подмяна на водопроводите, няма да се допускат прокопавания и нарушаване на целостта на настилките.

Забранява се спирането и паркирането на моторни превозни средства в участъците по ул."3-ти март", ул."Ал. Константинов", ул. "П.Р.Славейков", в които се извършват строително-ремонтни работи.

Кмет: (п) Ст. БЛАГОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания