Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Лъчезар Тошев: Оставам си завинаги свищовец

Заемал съм много временни постове, но пък съм свищовец завинаги - с тези думи номинираният от СДС за евродепутат Лъчезар Тошев започна във вторник публичната си лекция в зала 1 на общината на тема "Европейският парламент – роля и функции в европейската регионална политика".

"Въпреки че ЕП няма законодателна инициатива, той е важна институция, която формира политика", подчерта в изложението си той. "Евродепутатът от ЕНП Астрид Люлинг, подпомагана от българския представител в ЕП Мартин Димитров от СДС, подготвя доклад, който да предизвика дискусия в пленарна зала за отмяна облагането на алкохолните напитки с акциз или за минимална ставка", каза още Л. Тошев в отговор на зададени въпроси от граждани, като изложи и своята позиция относно правителственото решение за строежа на АЕЦ- Белене и се ангажира да помогне за разпространяване на приетия апел.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания