Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Хандбалистките ни спечелиха отново ...

Хандбалистките ни спечелиха отново турнира във В. Търново

На 16 февруари във В.Търново се проведе турнир по хандбал (момичета 11 г.) за купата на кмета на града д-р Румен Рашев. Участваха най-добрите в зона "Мизия" отбори на ХК"Нове-99" (Свищов), ХК"(Ловеч), ХК"Етър" (В.Търново) и ХК"Шугар" (Плевен), които играха по системата всеки срещу всеки.

Отборът на "Нове-99" победи и трите си съперника с явно превъзходство. Имахме удоволствието да наблюдаваме и четиримата финалиста за купата на България (жени), турнир, който се проведе непосредствено след състезанието на децата. На полувремето на срещата "Етър" (В.Търново) и "Локомотив" (Варна) се състоя церемония за награждаването на първенците от турнира за 11-годишните.

Купата бе връчена на капитана лично от кмета д-р Румен Рашев. Раздадени бяха и индивидуални награди на изявилите се в срещите наши състезателки Лора Сарандева и Магдалена Ботева, които получиха наградите си от президента на БФХ Александър Евтимов.

Първите официални срещи на отбора са на 6 март в СК "Свищов".

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания