Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Вземат мерки срещу детската агресия

В Свищов се работи върху план, който да набележи мерки срещу детската агресия, съобщи Вера Блажева, секретар на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Документът ще бъде завършен до месец март и ще започне неговото изпълнение.

Междувременно във всички училища на територията на общината е прожектиран филм против детската агресия. През изминалата 2006 година в учебните заведения на общината е имало и съвместни беседи с представител на Детската педагогическа стая към РПУ Свищов, както и срещи с районните полицейски инспектори.

Три са случаите на сбивания между ученици, регистрирани през 2006 г. в общината, добави още Вера Блажева и уточни, че става въпрос за побой между деца извън територията на училищата. Преписките по тези случаи са препратени от Районната прокуратура за разглеждане в комисията, тъй като проявите между участниците в сбиванията са квалифицирани като хулиганство без телесни повреди.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания