Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Откриха спортно-оздравителен център

В Свищов отвори врати нов спортно-оздравителен център "Джъмбо". Той се намира откъм външната, северна, страна на свищовската болница. Негови създатели са Детелина Кирова и Камелия Златанова. Да споделят радостта им от новата придобивка, на откриването бяха дошли много гости и граждани.

Уют, много усет за красота и богато разнообразие от спортни пособия – това са първите впечатления на всеки, посетил оздравителния център. Негов девиз е "Бъдете здрави чрез силата на движението".

"Джъмбо" предлага на желаещите програми за профилактика на гръбначни изкривявания и плоскостъпие; почасово забавление, спорт и игри; джудо за деца от 6 до 9 г; фитболгимнастика за бременни, масаж и гимнастика при бебета, кинезитерапия и гимнастика при остеопороза; аеробика и каланетика, класически и лечебен масаж. Процедурите и тренировките се водят от доказали се в града професионалисти.

Желаещите да посещават спортно-оздравителния център могат да се обадят на тел.0898 615 160 и 0885 164 221.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания