Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Категорично осъждаме убийството на Янко Янков

Европа на регионите изисква от нас силно и отговорно местно и регионално самоуправление, а не работа в условията на страх за живота. Асоциацията на председателите на общинските съвети категорично осъжда и отхвърля убийството на Янко Янков, кмет на община Елин Пелин. Изказвам своите съболезнования на близките, роднините и всички жители на община Елин Пелин, които загубиха своя градоначалник по ужасен и трагичен начин. Това заяви доц. д-р Андрей Захариев, председател на НАДПОСРБ и на ОбС Свищов по повод това убийство.

Местната власт е споделена отговорност на кмета и Общинския съвет. Подобни действия, заплахи, взривове, убийство са абсолютно неприемливи. И местната, и централната власт имат вменени от закона правомощия за разпореждане с имущество и финансови средства и това ни правомощие не може да става мотив за саморазправа и криминални посегателства", заключи доц. Захариев.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания