Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Евробебе №1 получи подаръци от кмета на общината

Радослав, първото евробебе за 2007 г., появило се на бял свят на 1 януари в родилното отделение на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович", е първата рожба в семейството на 26-годишните Георги и Красимира Атанасови от Свищов. Той е изплакал за пръв път при екипа на д-р Вачкова и акушерката Пантелеева, а бе предаден на татко си от старшата акушерка Любов Димитрова, придружена от управителя на болницата д-р Валери Атанасов.

При изписването му на 4 януари, освен от таткото и от своите баба, дядо и леля, момченцето бе посрещнато и от кмета на общината Станислав Благов, зам.-кмета Пламен Александров и секретаря на общината Върбинка Конова. Кметът връчи на младите родители букет цветя, плакет на общината, поздравителен адрес, аксесоари на фирмата "Нивеа", луксозна детска книжка "Приказки за лека нощ", фотоалбум, календар на община Свищов за 2007 г. и 500 евро – дарение от представител на фирмата "Мерцедес" за Свищов. Кметът пожела на родителите и тяхната първа рожба много здраве, щастие и късмет.

Последното бебе за 2006 г., което се роди на 29 декември, е също момче – Кристиян Пламенов Ганев. През първите четири дни на новата година в свищовската болница са се родили 4 бебета, а през цялата 2006 г. те са общо 214, от които 95 момичета и 119 момчета. Сред тях има и две двойки близначета – едната от момичета,а другата от момчета.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания