Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Поздрав от председателя на ОбС - Свищов д-р Кристиян Кирилов по повод Великден

Поздрав от председателя на ОбС - Свищов д-р Кристиян Кирилов по повод Великден
Добавена на: 2020-04-18 23:07:18

Уважаеми жители на община Свищов,

     В тези дни на изпитание за целия свят, се обръщам към Вас по повод един от най-големите християнски празници – Великден!
    В своята хилядолетна история българският народ винаги е показвал невероятна сила и единение, които са го съхранили като нация, но най-силна и основополагаща за това е била и си остава силата на вярата. Именно символ на вяра и смирение, на надежда в човешките добродетели и любов между хората е Христовото Възкресение, което всички очакваме с вълнение!
Скъпи съграждани,  нека на големия християнски празник Великден да си направим равносметка за истинската стойност на човешкия живот и всички заедно, но от своите домове, да отправим искрена молитва за здраве и благоденствие на целия български народ. Нека въпреки трудностите, да проявим търпение, да отворим сърцата си за добри дела и съхраним в мислите си всичко светло, чисто и достойно. Бъдете здрави и благословени!
 
 
        Честито Воскресение Христово!
 
Д-р Кристиян Кирилов
Председател на Общински съвет - Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания