Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ЛЕКАРИТЕ И ЗДРАВНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ОБЩИНА СВИЩОВ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ЛЕКАРИТЕ И ЗДРАВНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ОБЩИНА СВИЩОВ
Добавена на: 2020-04-07 13:19:35

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ЛЕКАРИТЕ И ЗДРАВНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ОБЩИНА СВИЩОВ

Уважаеми лекари и медицински специалисти,

Поздравявам Ви с днешния празник – Световният ден на здравето и Денят на здравния работник – 7 април!
От свое име, от името на Общинското ръководство и на Общинският кризисен щаб поднасям най-сърдечни поздравления към всички специалисти, които работят в областта на здравните грижи и медицинските услуги.
Здравето е най-ценното, което човек притежава, затова грижите по опазването му са от изключителна важност. Всички ние ежедневно разчитаме на Вашия професионализъм и с доверие Ви поверяваме живота си, както и този на нашите близки.
Благодаря Ви за търпението и усърдието, с които посрещате трудностите на професията, и за поетата отговорност във всяко Ваше решение, взето с осъзната грижа към хората! Благодаря Ви още за проявената колективна позиция в създалата се ситуация на извънредно положение, и за спокойствието, което ни вдъхвате знаейки, че Вие сте в готовност и на разположение по всяко време!
Пожелавам Ви да съхраните благоразположението на духа си, да опазите собственото си здраве и винаги да имате силата да се справяте с трудностите! Бъдете все така отговорни пред лекарския дълг и все така загрижени за здравето на пациентите! Нека усилията Ви пожънат много професионални успехи, а натовареното Ви ежедневие да получи заслужената човешка благодарност и признание!
 
Честит празник!

 
С уважение,

ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
Кмет на община Свищов
Председател на Общински кризисен щаб
 
07.04.2020 г.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания