Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Психолози в подкрепа на жителите на община Свищов

Психолози в подкрепа на жителите на община Свищов
Добавена на: 2020-04-03 13:23:25

от понеделник до петък 09:00 ч. – 16:00 ч.
на телефонен номер: 0883799985

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложените противоепидемични мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса и настъпилите с това промени от социален и икономически характер, в обществото се обострят чувствата на напрежение, страх, объркване, гняв, и тревожност. Като адекватна и своевременна форма за подкрепа на гражданите, община Свищов предлага специализирани консултации от професионални психолози по телефона.
Стресът и страхът са естествени състояния провокирани от самия живот, но в последните няколко седмици се наблюдава чувствителна тенденция за тяхната доминация в психо-емоционалното състояние у хората. Неблагоприятните реакции влияят негативно върху всички членове на семейството и обществото. Сега, най-силно гражданите имат нужда от подкрепа, солидарност, търпение и взаимопомощ!
Затова, всеки делничен ден от 09:00 ч. до 16:00 ч. на тел.: 0883799985, всеки нуждаещ се ще има възможност да открие подкрепа от дежурен психолог. Разговорите ще са напълно конфиденциални и в тон с професионалната етика.

ПРЕСЦЕНТЪР - ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания