Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

В Свищов отваря врати кино „Латона“

В Свищов отваря врати кино „Латона“
Добавена на: 2020-02-28 10:12:26

Официалното откриване ще се състои на 4 МАРТ от 17.30 часа, а след това ще излъчи първата прожекция за всички присъстващи

Един от партньорите на Община Свищов при организирането и провеждането на културни, образователни и забавни събития „Latona Live“ ще отвори кинозала в Свищов.
Официалното откриване ще се състои на 4 март от 17.30 часа, а след това ще излъчи първата прожекция за всички присъстващи.
Новото кино „Латона“, ще се намира в зала „Булстрад“ в Стопанската академия „Димитър А. Ценов“.
След повече от 10 години жителите и гостите на град Свищов ще могат да гледат всички премиерни филмови заглавия за България 7 дни в седмицата.
В кино залата ще бъдат прожектирани най-новите и интересни холивудски блокбъстъри, български заглавия, а също и независими филми за любителите на арт киното, подбрани за всички възрастови групи – детски, юношески и за възрастни.
 
Залата разполага с 240 удобни места и ще бъде оборудвана с 6-метров сребърен киноекран, 7.1 аудио система и дигитален 3D проектор Barco.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания