Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ученически съвет при СУ

Ученически съвет при СУ
Добавена на: 2020-02-21 10:53:31

Ученически съвет при СУ
Ученически съвет при СУ
Ученически съвет при СУ

„Купете си мартеничка, за да помогнем на Нелис!“, това ще е мотото на мартенския базар на Ученическия съвет при СУ "Димитър Благоев" тази година

Ученически съвет при СУ "Димитър Благоев" - гр. Свищов организира благотворителен мартенски базар в полза на 2-годишната Нелис. От 24-ти февруари всеки следобед, в градинката на пл."Свобода" – гр. Свищов ще има разположена маса с мартеници за продажба, както и кутия за дарения. Освен това, всеки ден по време на голямото междучасие, в коридора на училището ще има дежурни с още мартенички на място.
Нелис e на 2 години и има невробластом - солиден тумор. Предстоят ѝ операция, химиотерапии, както и сърдечна трансплантация. До сега родителите ѝ са внесли 22 000 Е за операция. Трябва да се закупят и две лекарства, които ще се ползват по време на трансплантацията. Те са за предпазване на белия дроб, ако тромбът на сърцето се откъсне и отиде в дробовете, за да не получи белодробна емболия. Преведени са 15 000 евро за тях, за да може да се поръча лекарството.
Нелис и нейното семейство ще се радват с помощта на дарителската кампания да успеят да съберат всички необходими средства и тя да оздравее.

Дарителска сметка Нелис:
Банка: УниКредит Булбанк
Банкова сметка: BG25UNCR70001523587059
BIC код: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: Нелис Заимова Кедова
 
Хелпкарма: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-malkata-nelis-da-jivee-496

 
По информация на СУ „Димитър Благоев“ – гр. Свишщов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания