Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Мартенска благотворителна кампания в подкрепа на Дневен център за деца с увреждания в гр. Свищов

Мартенска благотворителна кампания в подкрепа на Дневен център за деца с увреждания в гр. Свищов
Добавена на: 2020-02-17 11:48:52

Благотворителният базар ще бъде разположен във фоайето на Читалището и ще отвори врати от 15:30 часа на 17 февруари

От 17 февруари 2020 година ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856” организира Мартенски благотворителен базар в подкрепа на Дневен център за деца с увреждания в гр. Свищов. Средствата ще бъдат насочени към подпомагане на новоразкритата дейност на социалната услуга за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа.
Ще се подпомогне оформянето на специално обособено пространство за физиотерапия и сензорно-моторни дейности. Децата с двигателни и сензорни дефицити ще имат възможност да развиват уменията си чрез масажи, упражнения и специално подготвени игри.
За целта е необходимо да бъдат закупени нова постелка за пода, специализирани рехабилитационни дюшеци и терапевтични топки.
Мартенският благотворителен базар ще отвори врати от 15:30 часа на 17 февруари и ще бъде на разположение, във фоайето на Читалището, всеки делничен ден от 9 до 12 часа, и от 14 до 17 часа. В дните със събития в салона на Читалището базарът ще работи с удължено работно време. 
 
 
По информация на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856”

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания